vodafone-empreses

Serveis vodafone empreses

conectivitat

Et guiem en la connexió d’empreses entre seus evitant ensurts a la factura, millorant el servei ofert, amb possibilitat de treballar amb centraletes virtuals.

Cobertura

Millor cobertura de mercat per a professionals amb centraletes virtuals per tenir els teus serveis a la teva mida.

oficina integral

T’assessorem sobre el nou concepte d’oficina connectada ofert per vodafone, simplificant el funcionament de les oficines.

Conectats a la cloud

T’assessorem per adaptar la teva empresa a les últimes tecnologies, una altra manera de treballar és possible, senzilla, integral i escalable és l’ofimàtica i cloud de vodafone.


Saber més…

one net centralita

Reducció de despeses

Baixar la factura de telèfon és fàcil, deixa a INSTECTELECOM que t’assessori per reduir la despesa i millorar el servei de telefonia en la teva empresa.

Configurable y escalable

Es pot crear a la mesura i necessitats de la teva empresa i fàcilment configurable des d’una plataforma creada per facilitar la usabilitat i donar solucions senzilles de configuració.

Seus conectades

Des de InstecTelecom com a experts en la telefonia d’empreses recomanem la solució de vodafone per unir les diferents seus d’una empresa en una sola plataforma amb el servei One Net Centraleta.


Linkedin


Instagram


Facebook


Twitter


Pinterest

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad