Centraletes telefòniques per a empreses

En Instec Telecom tenim una llarga experiència en tot tipus de centraletes telefòniques. Tenim solucions per a tot tipus d’empreses, des de centraletes telefònica per a oficina petita, fins a la gran empresa amb solucions per multiseus.


Assessor centraletes

Tipus de centraletes telefòniques

telefons de centraletes

Instal·lem i configurem telèfons per a centraletes telefòniques que permeten organitzar millor les comunicacions a l’empresa.

centraleta ip

Instal·lem els últims models de centraletes físiques i configurem centraletes en el núvol. L’assessorem en l’elecció de l’tipus de centraleta telefònica que més li convé.

Informeu-vos de les nostres ofertes en rènting de centraletes telefòniques.

centraleta tradicional

En els nostres més de 20 anys d’experiència ens hem adaptat als avenços tecnològics, això ens ha portat a ser experts en totes les generacions de centraletes, si la seva empresa té una centraleta tradicional podem solucionar les incidències que li sorgeixin.

Instalar centraleta telefònica

instalacions multiseu

La millor manera de reduir distàncies entre seus nacionals o internacionals és integrar la telefonia per unificar les extensions, convertint la distància en avantatges per al funcionament de l’empresa .

renting centraletes telefòniques

La inversió de l’empresa en comunicacions ja no és un obstacle a l’hora de modernitzar-se i adaptar la telefonia a les necessitats de la seva empresa.

Serveis integrals de Telefonia

Som instal·ladors, però la nostra empresa es defineix per donar un servei integral afegint l’assessorament prevenda i postvenda per poder oferir el millor servei telefònic a el millor preu a la mida de les necessitats de la seva empresa.

Treballem amb les millors marques de telefonia

plantronics
VF_Business_Logo_Horiz_RGB_RED (2)
images (1)
logo-vector-poly
d-link-logo-655x175
char

Anterior
Següent

Linkedin


Instagram


Facebook


Twitter


Pinterest

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad